Rodzinne gotowanie z Julką Cymbaluk - relacja po imprezie
- Napisane przez Materiał prasowy
- wielkość czcionki zmniejsz czcionkę powiększ czcionkę
W sobotę 07 lipca 2018, plaża główna w Kołobrzegu zamieniła się na kilka godzin w strefę zdrowia, a to wszystko dzięki Julce Cymbaluk - zwyciężczyni programu Master chief Junior i jej fit rodzince.
Julka poprowadziła dla przybyłych fanów warsztaty z przygotowywania pożywnych i zdrowych koktajli, idealnych na drugie śniadanie. Plażujący rodzice mogli skosztować kawowych koktajli na bazie płatków owsianych i jaglanych z dodatkiem suszonych owoców, nasion i aromatycznych przypraw - cynamonu, kardamonu. Dla dzieci Julka przygotowała wieloowocowe koktajle ze zbożami, jogurtem naturalnym i miodem - właśnie takie, jakimi co rano sama rozpoczyna każdy dzień.
Dzieciaki obierały owoce, dodawały składniki, a na koniec degustowały efekty wspólnej pracy. Rodzice nie tylko podglądali naszą małą mistrzynię kulinarną, ale także zdobywali wiele cennych podpowiedzi - między innymi jak sprytnie urozmaicić często monotonne śniadania swoich niejadków oraz własne.
Hitem warsztatów był kawowy koktajl na bazie mleka roślinnego z dodatkiem suszonych daktyli i kardamonu. Taki właśnie pobudzający koktajl pija na śniadanie mama Julki Cymbaluk - pani Ula. Po wspólnym gotowaniu przyszedł czas na wspólne zdjęcia i autografy. Kolejki nie było końca :)
W strefie Tchibo oprócz zdrowej kuchni pojawiły się także atrakcje sportowe, w tym dmuchana strefa do skoków dla najmłodszych - Julka obok gotowania trenuje akrobatykę na batutach. Zebrane dzieci nie mogły przegapić okazji do wspólnego skakania ze swoją idolką.
Dla spragnionych relaksu rodziców marka Tchibo przygotowała wygodne hamaki i leżaki oraz przemiłe animatorki, które zorganizowały najmłodszym dzieciom malowanie buziek, gry i zabawy na piasku.
Julka poprowadziła dla przybyłych fanów warsztaty z przygotowywania pożywnych i zdrowych koktajli, idealnych na drugie śniadanie. Plażujący rodzice mogli skosztować kawowych koktajli na bazie płatków owsianych i jaglanych z dodatkiem suszonych owoców, nasion i aromatycznych przypraw - cynamonu, kardamonu. Dla dzieci Julka przygotowała wieloowocowe koktajle ze zbożami, jogurtem naturalnym i miodem - właśnie takie, jakimi co rano sama rozpoczyna każdy dzień.
Dzieciaki obierały owoce, dodawały składniki, a na koniec degustowały efekty wspólnej pracy. Rodzice nie tylko podglądali naszą małą mistrzynię kulinarną, ale także zdobywali wiele cennych podpowiedzi - między innymi jak sprytnie urozmaicić często monotonne śniadania swoich niejadków oraz własne.
Hitem warsztatów był kawowy koktajl na bazie mleka roślinnego z dodatkiem suszonych daktyli i kardamonu. Taki właśnie pobudzający koktajl pija na śniadanie mama Julki Cymbaluk - pani Ula. Po wspólnym gotowaniu przyszedł czas na wspólne zdjęcia i autografy. Kolejki nie było końca :)
W strefie Tchibo oprócz zdrowej kuchni pojawiły się także atrakcje sportowe, w tym dmuchana strefa do skoków dla najmłodszych - Julka obok gotowania trenuje akrobatykę na batutach. Zebrane dzieci nie mogły przegapić okazji do wspólnego skakania ze swoją idolką.
Dla spragnionych relaksu rodziców marka Tchibo przygotowała wygodne hamaki i leżaki oraz przemiłe animatorki, które zorganizowały najmłodszym dzieciom malowanie buziek, gry i zabawy na piasku.